Voorjaarscompetitie 2024

Eva Doornbos Uncategorized

Het lijkt nog ver weg te zijn, maar toch is het nu al weer tijd voor een bericht over de voorjaarscompetitie 2024. Hiervoor kunnen geïnteresseerde leden, die graag met een team mee willen doen aan deze competitie, zich inmiddels weer aanmelden bij onze competitieleider Sabrina. Dit kan door haar te mailen of een berichtje te sturen.

De speelweken voor de senioren gaan vanaf week 14 van start, dat is de eerste week van april. De competitie loopt tot en met begin juni en wel week 23 (of voor wat betreft de gemengd dubbel week 24).

Hieronder zie je een klein overzicht van de speeldata, door op dat overzicht of op de tekst onder de afbeelding te klikken kom je op de site met de speeldata terecht, waar deze wel goed leesbaar is.

Speeldata voorjaarscompetitie 2024

Heb je wel zin om aan de competitie mee te doen, maar weet je niet goed met wie, meld je in dat geval ook even aan bij Sabrina. Mogelijk zijn er meer leden die graag mee willen doen aan de KNLTB-competitie en nog op zoek zijn naar een speler.