Makelaardij Schokland Enkel

Eva Doornbos Uncategorized

Vanaf maandag 1 juli tot en met zondag 7 juli staan onze clubkampioenschappen weer op de planning. Bij deze nodigen wij als toernooi commissie alle leden van harte uit om mee te doen aan dit altijd gezellige toernooi. Want waar wij benieuwd naar zijn, is wie zich dit jaar clubkampioenen mogen noemen. Worden dat nieuwe namen die op onze eregalerij terecht gaan komen? Of verdedigen de kampioenen van het afgelopen jaar of de afgelopen jaren hun titel?

Het wordt vast weer een spannende week, met mooie wedstrijden, gezellig publiek en hopelijk ook stralend weer. Kortom, schrijf je snel in, want dit wil je natuurlijk niet missen. Inschrijven kan makkelijk via toernooi.nl of via het inschrijfformulier dat in de kantine hangt. Deelname kost € 7,50 per persoon en kan tot en met woensdag 26 juni.

En heb je vragen? Schroom dan niet om iemand van de toernooicommissie een berichtje te sturen of stuur een mailtje. We kijken uit naar je aanmelding!