En de winnaars zijn…

Eva Doornbos Uncategorized

Gisteren vonden de finales plaats van het Makelaardij Schokland Enkeltoernooi 2024. Het was een dag die helemaal in het teken stond van tennis. Want de dag begon op tijd; zo werden de eerste ballen al 10 uur geslagen. De laatste ballen zijn pas diep in de middag, ver na 16:00 uur, geslagen.

De winnaars van ons enkeltoernooi: Bas (heren B), Arnoud (heren A), Hetty (dames B), Loes (dames A)
Heren A
1e plaats Arnoud, 2e plaats Pim, 3e plaats Sander
Dames A
1e plaats Loes, 2e plaats Talitha, 3e plaats Sabrina
Heren B
1e plaats Bas, 2e plaats Robin, 3e plaats Raoul
Dames B
1e plaats Hetty, 2e plaats Imke, 3e plaats Dionne

Natuurlijk ook een hartelijk dank aan Marcel, Roel én Ellen die deze zondag hebben meegestreden en 4e van hun poule zijn geworden.

Daarnaast een hartelijk dank aan Makelaardij Schokland voor de sponsoring van het toernooi, het beschikbaar stellen van de champagne en het rondje van de zaak.

Een woord van dank aan de leden van de onderhoudscommissie en in het bijzonder onze groundsman Ton; de banen lagen er weer prachtig bij. Dank ook aan degene die het wedstrijdverslag voor zijn of haar rekening heeft genomen.

Natuurlijk worden ook Rob, Maaike en Mayke bedankt voor hun kantinedienst deze zondag. En tot slot een dankjewel aan alle sportieve deelnemers en het veelvuldige aanwezige publiek. Het was weer een goed georganiseerd toernooi; die mag de toernooicie weer mooi in z’n zak steken!