Maandagavond Nagele 2

Op de opening van de TC Nagele werd gevraagd of onze vaste invaller Marco van Kooten bij Nagele 1  Ed Barendregt mocht gaan vervangen. Wij vonden dat geen probleem en wensen Marco veel succes. Theo Boekee is nu onze invaller. Nagele 2 bestaat dit jaar dit de volgende spelers en speelsters:

Vaste spelers
Koos Bos
Josita Tichelaar
Alfred Bulthuis
Marijke Walta
Invallers
Theo Boekee
Hetty Jansen

 

Datum Thuis Uit Uitslag 
4 April Ens 2 Nagele 2 4-6
11 April Nagele 2 Tollebeek 1  8-2
18 April Espel Nagele 2 8-2
25 April Luttelgeest Nagele 2
2 Mei Tollebeek 2 Nagele 2 3-7
9 Mei Creil 2 Nagele 2  2-2
23 Mei Nagele 2 Bant  0-4
30 Mei Ruten Nagele 2
6 Juni Ens 1 Nagele 2
13 Juni Slottoernooi Urk

Maandag 18 April  Espel – Nagele 2  8-2

Espel heeft nieuwe tennisbanen, dat was wel te merken aan het vele zand dat nog op de banen ligt.Omdat 1 van de lampen kapot was konden we niet zo lang koffie drinken.Het was moeilijk spelen en dat was ook wel te zien aan de uitslag 8-2 , maar het was wel een gezellige avond.Rob Persoon was invaller voor  Alfred ,en speelde samen met Marijke de laatste min.  op een donkere tennisbaan .

Maandag 11 april: Nagele 2 –  Tollebeek 1 

Het team van Tollebeek doet voor het eerst mee in deze competitie.Ze wisten niet of ze mee konden komen, maar daar is geen twijfel aan. Ze moesten wel wennen aan onze snelle gravel banen, maar het ging steeds beter. Na 1 uur  tennissen heeft Nagele gewonnen met 8-2 en Theo viel in voor Koos.

Maandag 4 april: Ens-Nagele

Maandag 4 April onze eerste wedstrijd tegen Ens. Ens heeft nu ook nieuwe tennis banen, 3 gravel premium plus banen. Het ziet er allemaal erg mooi uit, we hebben daar 1 uur gespeeld  mix. Uitslag 4-6.