Zaterdag gemengd 35+

Het gemengde zaterdag speelt in de Regio Oost, afdeling 0423. Dit team bestaat uit de volgende spelers en speelsters.

Theo Boekee
Marco van Kooten
Koos Bos
Rob Persoon
Marian Bruinsma
Margo Buijsse
Anja Koene
Hetty Jansen

Voor uitslagen en standen klik op onderstaande link.In desbetreffende link moet als competitie ingevuld worden “Regiocompetitie Noordoost voorjaar 2016” en Verenigingsnummer 68023.


 

DatumThuisUitUitslag
9 april 2016T.C. Suthwalda 3T.C. Nagele 1 2-3
16 april 2016T.C. Nagele 1Hollandseveldse T.C. 34-1
23 april 2016T.V. Hasselo 1T.C. Nagele 15-0
7 mei 2016T.C. Nagele 1Z.T.V. De Pelikaan 2 2-3
21 mei 2016T.V. PAF 2T.C. Nagele 15-0
28 mei 2016T.C. Nagele 1T.C. Ommen 2 2-3
4 juni 2016Z.T.V. De Pelikaan 1T.C. Nagele 1 2-3

21 mei 2016: PAF 2-Nagele

Zaterdagochtend om kwart voor acht vertrek naar Zwolle. Best vroeg. Bij PAF aangekomen bleek dat er zoveel teams speelden dat we na twaalf uur maar één baan zouden hebben, nu in vroege ochtend konden we op drie banen beginnen. Dat schoot lekker op , hoewel de uitslagen anders doen vermoeden werd er behoorlijk strijd geleverd , zowel in de enkels als in de mix.

Helaas konden wij steeds net niet de noodzakelijke winnende punten scoren. De dubbels zouden de Nageler eer moeten redden. Margot en Hetty konden niet tegen de PAF-dames op. De heren moesten de eerste, verloren set naar een andere baan vanwege de komst van nog “hogere” teams. We stonden net op baan 7 of er kwam al iemand op hoge poten aan dat zij daar moesten spelen, goed wij naar baan 8. Dat bleek een goede baan voor ons want Koos en ik wonnen de tweede set vrij makkelijk. Dat gaf moed en hoop op toch nog een punt. Helaas na met 5-2 achter te hebben gestaan kwamen we terug tot 5-5, maar konden de laatste twee games net niet pakken. We gingen dus, na een gezellige nazit, met nul punten naar huis.

Gelukkig waren we door het vroege begin ruim op tijd om volop te genieten van de prachtige Revue.
Groeten namens het mix-team,
Marco

7 mei 2016: Nagele-Z.T.V. De Pelikaan 2

He, lekker thuis spelen en niet anderhalf uur moeten rijden om dan op één baan vijf partijen moeten afwerken. Dat was het idee wat in het team speelde vanmorgen. De tegenstanders, De Pelikaan 2 waren ook blij verrast dat we bij onze rijke vereniging met  drie partijen tegelijk konden beginnen. Dan ben je snel klaar en dat is wel lekker met dat mooie , warme weer. Toch zijn we van elf tot vier uur bezig geweest, waaruit blijkt dat de teams aan elkaar gewaagd waren. Anja verloor haar enkelpartij , wat niet vaak voorkomt. ze was dan ook niet zo tevreden.

3-6 en 1-6 ja….

Marco speelde zijn eerste internationale partij , tegen een Griek,(van Kreta). Dat was spannend natuurlijk ,vandaar dat hij na de eerste set (6-0) even de focus en de set verloor(4-6). Om de derde set met 6-3 binnen te slepen.

Koos en Hetty gingen in de mix gelijk op, eerste set verlies in de tie-break, tweede 6-4, maar moesten door het grote fanatisme van de tegenstanders het onderspit delven, derde set 1-6.

De dubbels moesten de beslissing brengen, de heren wonnen in twee sets (6-4 en 6-3) maar de dames maakten het nog spannend. Want na twee sets 4-6 en 6-2 ! zagen de heren vanachter hun welverdiende biertje de beslissende derde set. Helaas konden Anja en Hetty de Zwollenaren niet aan en verloren zij die laatste set met 1-6. Helaas, verlies voor Nagele maar we zaten er dichtbij. Eindstand Nagele-De Pelikaan  2-3.

O ja, het bleef dus nog lang onrustig op het sportpark en in het dorp.