Aanmelden tennisles 2019

Vanaf woensdag 3 april  en vrijdag 5 april as. starten de tennislessen weer bij T.C. Nagele. Je kan privéles volgen of in groepsverband, zowel overdag als ’s avonds. Wil je in groepsverband lessen dan is het  wenselijk om je als groepje van 2 of 4 personen op te geven. De lessen duren 50 minuten. Je geeft je op voor totaal 15 lessen. Er worden 10 à 11 lessen voor de zomervakantie gegeven en de overige lessen na de zomervakantie. De lessen zijn geschikt voor jong ( vanaf 3 jaar ) en oud en voor beginner of ervaren tennissers.

Wat extra informatie betreffende het jeugdtennis bij TC Nagele :

Al een aantal jaar wordt bij TC Nagele succesvol gewerkt met het programma Tenniskids. Hierin is een duidelijke leeftijdsopbouw te zien: 6-9 jaar (Rood), 8-11 jaar (Oranje) en 10-12 jaar (Groen). Na het volgen van dit programma zijn de kinderen klaar voor de volledige tennisbaan. Helaas bleek de jongste groep kinderen die wil leren tennissen, hier net buiten te vallen. Hiervoor is nu Tenniskids Blauw ontwikkeld.  In deze eerste fase maken kinderen van 3 tot 6 jaar kennis met het tennisspel en de vereniging, waarbij plezier centraal staat. Met verschillende eenvoudige en uitdagende oefeningen ontwikkelen de kinderen hun eerste bal- en racketvaardigheden.

Heb je interesse? Geef je dan op bij de lescommissie  van TC Nagele . Dit kan door een  e-mail te sturen naar: dejongesnoek@ziggo.nl

Geef in je opgave per mail aan :

Voorkeur van dag/tijd :
Met wie je wilt lessen of dat je privé les wenst :
Naam :
Leeftijd :
Tenniservaring :
Leservaring :
Mobiel telefoonnummer :                                                                         

In overleg met de tennisleraar Rob wordt gekeken of we aan je wensen kunnen voldoen. Meer informatie over tennisles en tarieven is te vinden op www.tcnagele.nl.