De Baseline komt naar je toe

Eva Doornbos Uncategorized

In voorgaande jaren kregen de leden de Baseline vaak uitgereikt tijdens de seizoensopening. Helaas kon afgelopen zondag de opening van ons tennisseizoen niet plaatsvinden. Maar gelukkig wordt de Baseline één dezer dagen bij alle leden bezorgd.
De factuur voor de contributie ontvangt iedereen, net als vorig jaar, via de mail.

Read More

Voorjaarscompetitie verder uitgesteld

Eva Doornbos Uncategorized

Vanwege de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in mei is de start van de Voorjaarscompetitie begin mei niet langer haalbaar. De KNLTB heeft daarom besloten om de competitie in elk geval uit te stellen tot begin juni (week 22).

Read More

Vanaf vanmiddag zijn de banen open!

Eva Doornbos Uncategorized

Momenteel rondt onze groundsman Ton de laatste werkzaamheden aan de banen af. Goed nieuws dus, want vanaf vanmiddag kan er tennist worden op de banen. Dus kom genieten van het mooie weer op deze maandag en van onze mooie banen!

Vanwege de nieuwe gravel wel een vriendelijk doch dringend verzoek aan iedereen om zeker in de eerst komende periode met beleid op de banen te staan. De gravel op de banen is nog kwetsbaar en moet zich nog verder zetten!

Read More

Online ALV en seizoensopening uitgesteld

Eva Doornbos Uncategorized

Donderdag 4 maart jl. vond de jaarlijkse ALV van onze club plaats. Ruim 20 leden namen vanuit hun eigen huis deel aan de online vergadering. Met een warm welkom van onze voorzitter Claudia Arts, ging de ALV van start en zijn alle agendapunten vlot behandeld. Het financiële plaatje van de club ziet er gelukkig goed uit, wat de penningmeester toelichtte via de gepresenteerde cijfers. Ook de kascommissie was tevreden en verleende de penningmeester décharge. Daarnaast kwamen ook de overige bestuursleden aan het woord die elk een toelichting gaven over het reilen en zeilen van de eigen commissie.

Read More

Voorjaarscompetitie uitgesteld tot begin mei

harrie Uncategorized

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei. Het animo om competitie te spelen is erg groot, meer dan 30.000 teams hebben zich ingeschreven. Iedereen kijkt uit naar de wedstrijden, het teamgevoel en de gezelligheid. We doen er daarom alles aan om veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen een volledige competitie door te laten gaan.

Klik hier voor het volledige artikel in de nieuwsbrief van de KNLTB.

Banen blijven gesloten tot de seizoensopening

harrie Uncategorized

Na een mooie winterweek met veel sneeuw en veel vorst blijven de tennisbanen, ook nu de dooi ingezet is, gesloten. De reden hiervoor is dat de banen na een vorstperiode altijd eerst opnieuw geprepareerd moeten worden, voordat er weer op getennist kan worden. Dit onderhoud is nodig om de banen in goede conditie te houden.

Daarnaast is dit jaar naast de reguliere onderhoudswerkzaamheden van de onderhoudscommissie ook extra onderhoud voor de banen ingepland. Als alles volgens planning verloopt wordt met de werkzaamheden voor dit extra onderhoud begin maart gestart, mooi op tijd voor de opening van het nieuwe tennisseizoen.

Inschrijving voorjaarscompetitie 2021

admin Uncategorized

Beste tennisliefhebbers,

Het tennisjaar 2020 is nog niet helemaal voorbij, maar we kijken al weer vooruit naar het volgend tennisseizoen. Zo is het nu al weer mogelijk om je op te geven voor de voorjaarscompetitie. De vraag is natuurlijk of het coronavirus geen roet in het eten zal gooien, maar daar gaan we vooralsnog niet van uit. 

De competitieopzet zal geen grote veranderingen laten zien. 

Wel zal de opzet van de vrijdagavond anders zijn dan dit najaar. Dit najaar werd er op tijd gespeeld, maar dit is niet goed bevallen en is er dus besloten de teams om de week te laten spelen en gewoon weer volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3de set.

Hierbij treffen jullie achtereenvolgens aan: 
Aanbod KNLTB voorjaarscompetitie Flevoland
Mogelijke speeldata vrijdagavond
Data KNLTB voorjaarscompetitie 2021

Je kunt je tot en met 3 januari 2021 per mail voor de voorjaarscompetitie opgeven bij Sabrina Jansen.   

Winst zaterdag herendubbel

harrie Uncategorized

Het zaterdag herendubbel team van T.C. Nagele speelde thuis tegen buur Emelwerth uit Emmeloord. Nagele leverde een goede prestatie want er werd gewonnen met 3-1. Klik hier voor de details van deze wedstrijd.