Finales bekend

Eva Doornbos Uncategorized

Om kwart voor 10 waren bijna alle deelnemers aanwezig. Daarom kon mooi op tijd gestart worden met de wedstrijden. Er heerste gezonde wedstrijdspanning onder de deelnemers en na het bekendmaken van de baanindeling, toog iedereen naar zijn of haar baan.

Read More

De finaledag

Eva Doornbos Uncategorized

Zodadelijk beginnen op deze zonnige zondag de halve finales van het SPAR Dubbeltoernooi. De 8 koppels die met elkaar gaan strijden worden om 9:45 uur verwacht. De eerste wedstrijden beginnen om 10 uur.

Read More

Speelschema zondag bekend

Eva Doornbos Uncategorized

Op zaterdagmorgen had nog een wedstrijd ingehaald moeten worden. Helaas is deze niet door kunnen gaan door de regen en was het verzetten van de wedstrijd niet meer mogelijk. Daarmee is de poulefase afgerond, waardoor het speelschema voor de zondag eveneens bekend is.

Read More

De vrijdag(avond)

Eva Doornbos Uncategorized

Op vrijdag stonden er vijf wedstrijden ingepland, waarvan één overdag en vier in de avond. En het werd weer eens een hele gezellige avond, met lekker veel publiek langs de kant, dat ook nog eens getrakteerd is op bijzonder leuke wedstrijden.

Read More

Makelaardij Schokland Enkel

Eva Doornbos Uncategorized

Vanaf maandag 1 juli tot en met zondag 7 juli staan onze clubkampioenschappen weer op de planning. Bij deze nodigen wij als toernooi commissie alle leden van harte uit om mee te doen aan dit altijd gezellige toernooi. Want waar wij benieuwd naar zijn, is wie zich dit jaar clubkampioenen mogen noemen. Worden dat nieuwe namen die op onze eregalerij terecht gaan komen? Of verdedigen de kampioenen van het afgelopen jaar of de afgelopen jaren hun titel?

Read More

De donderdagavond

Eva Doornbos Uncategorized

Ook op deze donderdagavond bleef het droog en konden alle geplande wedstrijden worden gespeeld. Om 19:00 uur twee dames partijen en een heren A partij, dit was de partij die al begonnen was op dinsdag en nog afgespeeld moest worden. Met volop publiek langs de banen en barman Daan die iedereen van drinken voorzag, was het weer een mooie tennisavond.

Read More

De woensdagavond

Eva Doornbos Uncategorized

Vanavond een avond zonder regen! Dat betekende ook inhaal partijen en spelers die deze avond twee keer mochten komen opdraven. Een goed gevulde avond dus.

Read More

De dinsdagavond

Eva Doornbos Uncategorized

Deze avond stond bij onze tennisclub in het teken van de aftrap van het SPAR Dubbeltoernooi. Na gelukkig een redelijk droge dag, lagen de banen er werkelijk prachtig bij. Met vijf in plaats van de eerder genoemde zes wedstrijden een rustig begin van het toernooi. Met gezellig wat publiek aan de kant en de goede zorgen van gastheer Theo, was het op zich goed toeven aan de kant en kon er genoten worden van de wedstrijden.

Read More