Open tossavond, Schoklandbeker en het DSA Dubbeltoernooi

harrie Uncategorized

Open tossavond
Aanstaande donderdag, 23 mei organiseert T.C. Nagele de open tossavond. We nodigen alle leden van harte uit om die avond te komen tossen, daarnaast zijn juist ook niet-leden welkom om mee te doen. Wellicht lijkt het jouw buurman of buurvrouw misschien wel leuk om te tennissen en zo kennis te
maken met T.C. Nagele en haar leden. Nodig ze dan uit voor de open tossavond en neem hem of haar dan mee op donderdag 23 mei. Overigens zijn die avond voor niet-leden tennisrackets beschikbaar op de club. Vanaf half 8 wordt gestart met inslaan, om 8 uur staat de koffie klaar en daarna wordt er getennist. Natuurlijk ben je ook na 8 uur nog van harte welkom op de baan!

Schoklandbeker: 30 mei
Wie gaat de uitdaging aan en wil T.C. Nagele vertegenwoordigen tijdens de Schoklandbeker? Deze sportieve strijd tussen T.C. Nagele en T.C. Ens wordt dit jaar bij ons op de banen uitgevochten. Op donderdag 30 mei, tijdens Hemelvaartsdag mogen 4 dames en 4 heren het opnemen tegen het team uit
Ens. Geef je snel op bij Eva Doornbos (06-53 694 631).

DSA Dubbeltoernooi 4 t/m 9 juni
Begin juni staat het eerste tennistoernooi gepland, het DSA Dubbeltoernooi. De posters en de inschrijflijst voor dit toernooi hangen sinds vorige week in de kantine en daarmee kan er ingeschreven worden. Dit kan tot uiterlijk 30 mei, het inschrijfgeld bedraagt € 5,=. Je kunt je opgeven bij Sabrina Jansen (06-10836614) of Jelle Alkema (06-53842522).

We zien je graag op of langs de banen!

Het bestuur van T.C. Nagele

PS. Kom jij ook naar het jubileumfeest op 15 juni?

Kampioen bij de dames ?

harrie Uncategorized

Het kan maar zo gebeuren dat het 2e dinsdag damesteam van T.C. Nagele kampioen gaat worden. Vandaag werd er weer uitstekend zaken gedaan. Huizen 2 werd met 1-3 verslagen. Met nog 1 wedstrijd te spelen, uit tegen ATC Buiten 3, heeft Nagele 1 punt voorsprong op haar concurrent Almere 1. Het 2e damesteam van Nagele dat in dezelfde klasse uitkomt, doet het wat minder. Vandaag werd er verloren van Almere 1 met 4-0. Klik hier voor alle uitslagen, standen en details van de diverse wedstrijden.

Pole position

harrie Uncategorized

Heren zondag 1 doet verslag van de 2-4 overwinning uit bij Siddeburen. Een overwinning die weleens  zeer waardevol zou kunnen zijn, want Nagele maakt voor het eerst serieus kans op het kampioenschap in de eerste klasse. Promotie naar de hoofdklasse zou daar mee een feit worden. Maar zover is het nog niet. Alles zal pas in de laatste competitieronde beslist gaan worden. Het mooie is dat er aanstaande zondag nog thuis gespeeld gaat worden ook, aanvang 10:00 uur. Publiek is uiteraard van harte welkom. 

Heren zondag 1 kampioen ??

harrie Uncategorized

Dat kan maar zo gebeuren. Het is zeker dat het kampioenschap volgende week beslist gaat worden. Hoewel Steenwijk in theorie nog roet in het eten kan gooien, lijkt het kampioenschap uitgevochten te gaan worden tussen Nagele en Annen. Met nog 1 wedstrijd te spelen hebben beide teams 17 punten. Nagele kwam vandaag op 17 punten door knap te winnen van Siddeburen, 4-2. Klik hier voor de standen, uitslagen en details van de gespeelde wedstrijden. 

Heren zondag 2 wint

harrie Uncategorized

Het 2e heren zondag team van de T.C. Nagele liet vandaag tekenen van herstel zien. Vorige week werd er nog kansloos met 6-0 verloren, maar vandaag werd er een glorieuze overwinning behaald. Tegenstander ZLTB uit Zwolle werd met maar liefst 5-1 verslagen. Klik hier voor de standen, uitslagen en de details van de gespeelde wedstrijden.

Heren zaterdag wint

harrie Uncategorized

Het heren zaterdag team van T.C. Nagele blijft in de race om het kampioenschap. Om in de race te blijven moest er gewonnen worden en dat werd gedaan. In Nunspeet werd de Wiltsangh 1 met 4-2 verslagen. Nagele heeft nog steeds hele goede papieren om kampioen te worden. Voor de standen, alle uitslagen en details van de wedstrijden klik hier.

Heren dubbel zaterdag

harrie Uncategorized

Het zaterdag herendubbel team van Nagele kende een goed weekend. In Zwolle werd TC Stadshagen 4 op een 1-3 nederlaag getrakteerd. Voor standen, uitslagen en details van de gespeelde wedstrijden klik hier. 

Dameswinst op vrijdagavond

harrie Uncategorized

Het damesteam, spelend op de vrijdagavond, won gisteravond haar thuiswedstrijd tegen de Wiltsangh 3 met 3-1.  Voor alle uitslagen, de standen en de details klik hier.

Inschrijving DSA Dubbel geopend

harrie Uncategorized

Met wie wil jij deelnemen aan het altijd spannende en sportieve DSA Dubbeltoernooi? Het toernooi vindt plaats van 3 tot en met 9 juni. In de kantine hangt een inschrijflijst, waar je direct op in kunt tekenen. Rechtstreeks opgeven kan natuurlijk ook. Hiervoor kun je terecht bij Sabrina Jansen (06-10836614) of bij Jelle Alkema (06-53842522).

Inschrijven kan tot en met donderdag 30 mei. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per persoon.