Tossavonden 2019

harrie Uncategorized

Het schema voor de tossavonden is inmiddels ook bekend. Wij zullen deze z.s.m. in de kalender opnemen. Klik hier alvast voor het volledige overzicht.

Maandagavondcompetitie

harrie Uncategorized

Nagele neemt dit jaar nog met 1 team aan de maandagavondcompetitie deel. Dit team gaat uiteraard Nagele 1 heten en bestaat uit Josita, Koos, Alfred, Hetty en Elise. Zij spelen in totaal 7 wedstrijden. Drie wedstrijden thuis en vier wedstrijden uit. Deze wedstrijden zijn inmiddels in de kalender opgenomen. De thuiswedstrijden worden gespeeld op de maandagen 8 april en 6 en 10 mei. Hou er dan rekening mee dat er dan 2 banen bezet zijn van ongeveer 19:30 tot 21:30 uur.

Info voorjaarscompetitie

harrie Uncategorized


Over enkele weken begint de competitie. Er zijn een aantal zaken veranderd. Met dit bericht wil ik alle aanvoerders en competitiespelers hiervan op de hoogte brengen.

De ledenpas is nu 2 jaar geldig en er staat geen speelsterkte meer op vermeld. De speelsterkte staat vermeld in het spelersprofiel op mijnknltb.nl . Voordat de competitie begint moeten de aanvoerders deze dus opzoeken voor de teamleden. Let op:  Hierbij geldt de speelsterkte en NIET de actuele rating)

Voor het doorgeven van de uitslagen gelden de volgende belangrijke wijzigingen.
-De aanvoerder is verplicht om in het enkel – en dubbelspel de spelers in volgorde van afnemende 
  speelsterkte op te stellen.
-De aanvoerder van het ontvangende team is verplicht om direct na afloop van de wedstrijd de uitslagen
  in te voeren op mijnknltb.nl, digitaal  dus. Dit kan op de of je telefoon of op de laptop die in de kantine
  aanwezig zal zijn.
-De aanvoerder van het bezoekende team is verplicht om voor vertrek deze invoer te controleren. De
  wedstrijdformulieren zijn vereenvoudigd deze zijn nu zonder doordrukvellen daar de uitslag direct na
  de wedstrijden wordt ingevoerd en gecontroleerd wordt met de tegenstanders.

Als er nog vragen zijn dan mogen jullie mij uiteraard altijd bellen of mailen. Mijn telefoonnummer en mijn e-mail gegevens zijn bekend bij alle aanvoerders.

Heel veel tennis plezier!
Met vriendelijke groet,
Sabrina Jansen, comeptitieleider.

De toernooien

harrie Uncategorized

Inmiddels zijn ook de datums van onze clubtoernooien bekend. Ook deze zullen wij binnenkort in de kalender opnemen. Hieronder al vast een overzicht.

WeekDatumsToernooi
23Maandag 3 juni t/m zondag 9 juniDSA Dubbel
25Zondag 23 juniJeugdtoernooi
27Maandag 1 juli t/m zondag 7 juli Spar Enkel
36Maandag 2 september t/m zondag 8 septemberGlasgarage mix
39Maandag 23 september t/m zondag 29 septemberPoldermix
41Donderdag 10 oktober t/m zondag 13 oktoberMemo Herfsttoernooi
44Zondag 3 november(V)echtparentoernooi
52Vrijdag 27 decemberWintertoernooi
   

Aanvangstijden competitieteams

harrie Uncategorized

De aanvangstijden van de competitieteams zijn inmiddels ook bekend. Wij zullen de aanvangstijden in de kalender binnenkort aanpassen. Hieronder alvast de aanvangstijden zoals deze aan de KNLTB worden door gegeven.

TeamAanvang
Dames dinsdag 1  09:00 uur
Dames dinsdag 209:00 uur
Dames vrijdagavond19:00 uur
Zaterdag heren enkel10:00 uur
Zaterdag heren dubbel13:00 uur
Zondag heren 110:00 uur
Zondag heren 210:00 uur
  

Eerste ballen geslagen

harrie Uncategorized

Ton Spigt met Kars Breukel en Stefan Jonkers

Rik en Ruben Rienks dachten dit jaar de primeur te hebben. De banen zouden 9 maart om 12:00 uur open gaan. Zo rond 13:00 uur arriveerden zij bij de baan. Maar helaas de primeur ging aan hun neus voorbij want Kars van Breukel en Stefan Jonkers, beide heren spelen dit jaar in het nieuw gevormde zaterdag herenteam, waren al om klokslag 12:00 uur aanwezig om het eerste balletje te slaan. Uiteraard werd dit op foto vastgelegd. Groundsman Ton Spigt, nog bezig om de allerlaatste puntjes op de i te zetten, ging met de heren op de foto. 

Banen morgen open

harrie Uncategorized

Op de algemene ledenvergadering van afgelopen donderdag maakte groundsman Ton Spigt bekend dat de banen 1 tot en met 3 aanstaande zaterdag 9 maart vanaf 12:00 uur geopend zijn. Baan 4 volgt later. Wel aan een ieder het verzoek om voorlopigi voorzichtig met de banen om te gaan. Ze kunnen nog niet zo heel veel hebben. Verzocht wordt om eventuele gaten meteen dicht te maken en met je schoen weer goed vlak maken. Met name bij de goten zijn de banen nog aan de zachte kant. Hou hier goed rekening mee.  Vanaf hier wenst T.C. Nagele haar leden een plezierig tennisseizoen toe.

Kalender

harrie Uncategorized

Alle competitiewedstrijden zijn inmiddels opgenomen in de kalender.  In de kalender staan ook alle aanvangstijden genoemd, maar dit zijn nog niet de definitieve aanvangstijden. Zodra de definitieve aanvangstijden bekend zijn passen wij de kalender aan. De toernooien worden op korte termijn in de kalender opgenomen.

Competitie 2019

harrie Uncategorized

T.C. Nagele speelt dit jaar met 7 teams in de voorjaarscompetitie. Op de dinsdagmorgen hebben we 2 damesteams (dubbel) teams. Op de vrijdagavond hebben we 1 damesteam (dubbel). Op de zaterdag hebben wij  2 herenteams, heren 1 17+ en heren dubbel 17+. Op de zondag hebben we nog 2 herenteams 35+.

De meeste teams spelen nagenoeg in dezelfde samenstelling als vorig jaar. Er is dit jaar 1 nieuw team bijgekomen en dat is zaterdag heren 1. Dit team neemt voor de eerste keer aan de competitie deel en kent een hoog Tollebeek gehalte. Dit team bestaat uit de volgende spelers: Cees Leyten, Kars Breukel, Ruben Rienks, Stefan Jonkers en Marco Jonkers.Onder het kopje “Competitie” en dan “Competitie 2019” ,elders op deze site, is voor elk team een pagina aangemaakt met daarin alle relevante informatie over het desbetreffende team. 

Wilt u in een oogopslag de indeling van alle teams zien op de site van de KNLTB klik dan hier.   

De banen

harrie Uncategorized

Op volle snelheid 

 

De banen zijn nog niet open, maar dat kan niet lang meer duren. Afgelopen zaterdag zagen we groundsman Ton Spigt met zijn bolide op volle snelheid over de banen gaan en, dat weten wij inmiddels, is altijd een goed teken. Het kan dan ook niet lang meer duren voor de banen open gaan. Vermoedelijk wordt donderdagavond op de jaarvergadering bekend gemaakt wanneer de banen opengaan. Dus nog heel even geduld.