Beste wensen!

Eva Doornbos Uncategorized

Het bestuur wenst iedereen een heel gelukkig, gezond en sportief 2024. Dat het maar een mooi tennisjaar mag worden!

Een kerstgroet van het klussenteam

Eva Doornbos Uncategorized

Ons klussenteam, bestaande uit Ad, Ed, Leendert en Ton hebben afgelopen week hun tennisseizoen volgens traditie afgesloten met een kerstborrel. Daarbij heeft Rik ze namens het bestuur hartelijk bedankt voor alle bewezen diensten en zijn ze getrakteerd op een presentje.

Een kerstgroet van het klussenteam

De sfeer zat er tijdens de borrel, net als wanneer er geklust moet worden, goed in.

Voorjaarscompetitie 2024

Eva Doornbos Uncategorized

Het lijkt nog ver weg te zijn, maar toch is het nu al weer tijd voor een bericht over de voorjaarscompetitie 2024. Hiervoor kunnen geïnteresseerde leden, die graag met een team mee willen doen aan deze competitie, zich inmiddels weer aanmelden bij onze competitieleider Sabrina. Dit kan door haar te mailen of een berichtje te sturen.

Read More

Wie wil?

Eva Doornbos Uncategorized

Hoewel onze banen dicht zijn, kan er in de omgeving van Nagele nog wel getennist worden. Bij deze delen we hier dan ook de uitnodiging om mee te doen aan het Kuiper Heerenveen verzekeringen Kersttoernooi, dat door Splitstep Emmeloord wordt georganiseerd. Dit tennistoernooi vindt plaats van 23 december tot en met 30 december, is een KNLTB-toernooi en wordt gespeeld in de tennishal in Emmeloord. De speelniveaus zijn 5, 6, 7 en 8, je kunt hier dubbelen, mixen of enkelen. Voor ieder dus wat wils!

Read More

Banen zijn vanaf heden gesloten

Eva Doornbos Uncategorized

Helaas is het zover, vanwege de winterse omstandigheden, zijn onze banen vanaf heden gesloten. Deze boodschap houdt ook in dat ons Wintertoernooi, dat op 17 december gepland stond, eveneens geen doorgang vindt. Spijtig, maar het is niet anders.

Read More

Familietoernooi helaas afgelast

Eva Doornbos Uncategorized

Vanwege de conditie van de banen (erg nat) en de weersverwachting voor de komende 48 uur (eveneens erg nat) hebben we besloten om het familietoernooi dat voor aanstaande zondag gepland staat niet door te laten gaan.

Read More

Veel deelnemers

Eva Doornbos Uncategorized

Aanstaande zondag staat de eerste editie van het Familietoernooi op de agenda. Hiervoor hebben zich maar liefst 14 koppels en dus 28 deelnemers ingeschreven. Inmiddels is de inschrijving gesloten. De aanvangstijd van het toernooi wordt zsm bekend gemaakt en is mede afhankelijk van de weersverwachting.

Vanavond toss-avond

Eva Doornbos Uncategorized

Op deze laatste donderdag in oktober vindt vanavond de laatste “officiële” toss-avond van dit tennisseizoen plaats. Iedereen is dan ook van harte welkom om vanavond – uiteraard als het weer het toelaat – te komen tossen. Graag tot vanavond!

Schrijf je in voor het 1e familietoernooi TC Nagele

Eva Doornbos Uncategorized

Ook al is de herfst nu volop aangebroken, op ons toernooiprogramma staan nog twee toernooien vermeld.
Zo vindt op zondag 5 november de allereerste editie van het familietoernooi plaats. Dit toernooi is in de plaats van het (V)echtparentoernooi gekomen en geeft alle leden de kans om met een familielid, zoals tennissende kinderen, ooms, tantes of (bijna) aangetrouwde familieleden mee te doen aan het toernooi. Meedoen met je partner mag natuurlijk ook nog altijd. Jij als lid mag je met een familielid inschrijven, die zin heeft om te tennissen, maar mogelijk niet lid is van onze club.

Read More

Zeer geslaagd MeMo herfsttoernooi

Eva Doornbos Uncategorized

Gistermiddag was het een gezellige drukte op en rond de tennisbanen van onze club. De slotdag van het MeMo herfsttoernooi werd gespeeld en maar liefst 24 deelnemers streden deze zondag om de felbegeerde wisselbeker, de hoofdprijzen en natuurlijk de troostprijzen. En we kunnen met recht spreken over een herfsttoernooi. Want ook al scheen er bij tijd en wijle een heerlijk zonnetje, af en toe moesten de wedstrijden gestaakt worden vanwege een regen- en/of hagelbui.

Read More