Een geslaagde kennismaking

Eva Doornbos Uncategorized

De basisschoolleerlingen van de Kring hebben afgelopen donderdag allemaal kennis kunnen maken met tennis op onze banen. Een gezellige drukte met al die kinderen.

Read More

Scholieren op de baan

Eva Doornbos Uncategorized

Op deze stralende donderdagmorgen liggen de banen er op het moment van schrijven nog rustig bij. Maar… dat gaat veranderen. Zodadelijk komen de leerlingen van onze basisschool met beweegcoaches van Carrefour naar onze banen, voor een kennismaking met tennissen.

Read More

Morgen 1e wedstrijd voor Heren 17+

Eva Doornbos Uncategorized

Morgenvroeg mogen de heren van Nagele 1, Marco, Kars, Jochem en Ruben, aantreden voor hun eerste wedstrijd in de najaarscompetitie. Zij worden al vroeg in de morgen in Muiderberg verwacht waar ze het op mogen nemen tegen de heren van de Hakkelaars 1. Wij wensen de mannen veel succes daar met hun eerste wedstrijd in de 3e klasse!

Volgende week spelen de heren thuis. Enne jazeker, publiek is dan zeker ook welkom!

Nagenieten…

Eva Doornbos Uncategorized

Terugkijkend op het eerste Van den Vlekkert Stucwerk Mixtoernooi mogen we wel concluderen dat we een mooi toernooi hebben gehad. Geweldig om te zien hoe spannend meer dan de helft van de wedstrijden zijn geweest, aangezien deze een tiebreak, een supertiebreak of een 3e set nodig hadden om de winnaar aan te wijzen.

Read More

De zondag

Eva Doornbos Uncategorized

Wanneer de eerste leden van de toernooicommissie deze morgen de baan betreden schijnt het zonnetje er al lustig op los. En het werd ook een heerlijk zonnige dag. Niet alleen vanwege de zonneschijn, maar mede door de ontzettend leuke wedstrijden, waarbij wederom de koppels erg aan elkaar gewaagd waren. Want zoals het een echte finaledag betaamd, de wedstrijden van deze dag waren bepalend voor de uitslag in de beide poules. Natuurlijk weten we het allemaal wel, maar het toernooi is pas klaar als de laatste bal gespeeld is.

Read More

De zaterdagochtend

Eva Doornbos Uncategorized

Deze morgen staan 2 wedstrijden op het programma. We starten om 8.50 uur met een goede bak koffie in een ontspannen entourage met calorierijke gevulde speculaas van Hetty om daarna de tennisdegens te kunnen kruisen. Hetty en Koos spelen tegen Imke en Marco. 

Read More

Nog 2 wedstrijden op zaterdag

Eva Doornbos Uncategorized

Op zaterdagmorgen staan nog twee wedstrijden gepland. Om 9 uur spelen Hetty en Koos tegen Imke en Marco. Lekker op tijd, want Marco gaat daarna nog meedoen aan de Fish Potato. Om 10 uur staat dan de laatste wedstrijd in de A Poule van Jade en Marcel tegen Celine en Edwin gepland. Toeschouwers zijn van harte welkom!