Inschrijven SPAR Dubbel van start

Eva Doornbos Uncategorized

Als eerste toernooi van dit seizoen staat de SPAR Dubbel bij ons op de toernooi agenda. Het toernooi begint op zaterdag 11 juni, de finaledag vindt plaats op zondag 19 juni. Inschrijven is inmiddels mogelijk!

Read More

TNT – Toss Nagele Tollebeek

Eva Doornbos Uncategorized

Op donderdag 2 juni staat een speciale tossavond op het programma. Want op die avond zijn ook de leden van Tollebeek uitgenodigd om op onze banen te komen tossen. Leuk om zo ook weer eens met èn tegen andere mensen te tennissen.

Read More

Inschrijving voor najaarscompetitie van start!

Eva Doornbos Uncategorized

Nu het voorjaar met dit prachtige weer goed is losgebarsten, lijkt het najaar nog heel ver weg… Maar voor de competitie is niets minder waar. Want dit is hèt moment om je in te schrijven voor de najaarscompetitie van de KNLTB. De najaarscompetitie 2022 start half september en loopt tot en met half oktober. Opgeven kan tot uiterlijk 31 mei a.s.!

Read More

Wie doet mee met de strijd om de Schoklandbeker?

Eva Doornbos Uncategorized

Het is al jaren een bekend en bijzonder gezellig toernooi; de strijd om de Schoklandbeker. Deze vindt traditiegetrouw plaats op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei a.s. En aangezien wij de laatste keer het toernooi hebben georganiseerd, vindt de strijd om de beker deze keer plaats bij TC Ens.

Read More

Tennissen tegen TC Creil later dit jaar…

Eva Doornbos Uncategorized

Onlangs is er een oproep geplaatst om met een aantal leden van ons te gaan tennissen tegen leden van de tennisvereniging van Creil. Van beide kanten is er wel animo om dit te doen, alleen komt het tijdstip niet helemaal goed uit. Om die reden is dan ook besloten om dit voor 15 mei af te gelasten en naar een geschiktere datum te zoeken in het najaar.

Kortom, wat in het vat zit, verzuurt niet. We houden jullie op de hoogte!

Tennissen tegen TC Creil: wie doet er mee?

Eva Doornbos Uncategorized

De leden van TC Creil willen graag met een aantal spelers van hun club op zondag 15 mei tegen onze leden komen tennissen. Dat leek ons ook een goed idee en daarom doen we bij deze een oproep. Wie lijkt het leuk om tegen TC Creil te spelen en heeft zin om die zondagmiddag mee te doen? Het idee is om een team van zo’n 8 spelers samen te stellen, zowel dames als heren.

Read More

De toss gaat weer los ;-)

Eva Doornbos Uncategorized

Het is donderdag, en dat betekent dat er vanavond weer getosst kan worden. Want ook dit seizoen is de donderdagavond tossavond bij TC Nagele.

Naast dat het leuk is om steeds weer met en tegen anderen te spelen, is het ook nog eens heel gezellig. We beginnen als vanouds weer om half 8. En het eerste kopje koffie of thee is van de club. Graag tot ziens op de baan!

De kop is eraf…

Eva Doornbos Uncategorized

Nu we de officiële seizoensopening achter ons hebben, willen we nog wel even stilstaan bij vorige week. Want ook toen is er ondanks het ietwat onstuimige weer, toch door de verschillende competitieteams al getennist.

Read More

Gezellige seizoensopening

Eva Doornbos Uncategorized

Op deze zonnige zondag richtte onze voorzitter Claudia het woord tot de ca. 30 aanwezige leden. Waarbij ze iedereen een heerlijk tennisseizoen toewenst waarin we mogen genieten van het spel, de competitie, onze tossavonden, onze toernooien en de onderlinge sportieve rivaliteit die daarbij komt kijken. Natuurlijk is gezelligheid daar onlosmakelijk aan verbonden. Nadat de Baseline 2022 was uitgedeeld, kon iedereen beginnen aan de toss op onze vier banen. Met het heerlijke tennisweer van vanmiddag, was het al met al een mooie en geslaagde opening van dit nieuwe seizoen.

N.B.
De Baseline 2022 ligt in de kantine en is voor iedereen beschikbaar (dwz 1 exemplaar per huishouden). Haal snel je eigen exemplaar op, dan weet je precies wanneer de toernooien ingepland staan en je verwacht wordt voor de kantinedienst tijdens de toernooien. En met de uitgave van deze Baseline beschik je direct over alle actuele club info.

Read More