Banen gesloten

harrie Uncategorized

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 6 april.

De KNLTB roept daarom alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen.

Update Coronavirus

harrie Uncategorized

Tennis en het Coronavirus, alle wedstrijden en bijeenkomsten afgelast tot en met 31 maart.

Zowel in competitie- als toernooiverband dan wel onderling wordt er veel getennist deze weken. Daarnaast zijn er bijeenkomsten of workshops in het land voor verengingen en tennisleraren. Nu het Coronavirus ook in Nederland is opgedoken, ontvangt de KNLTB hierover vragen. Lees hier de laatste update.

Het Coronavirus raakt ook onze club en de geplande activiteiten. T.C. Nagele volgt het landelijke beleid en daarmee vervallen ook voor onze club alle activiteiten tot en met 31 maart.

Dit houdt in dat de volgende zaken niet doorgaan:
                ⁃              seizoensopening 22 maart
                ⁃              Tossavond 26 maart
                ⁃              Ladies Tossnight 27 maart

Vrij tennissen op de club kan vooralsnog doorgaan, mits de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden. Zolang openbare plaatsen waar veel mensen samen komen niet worden afgeraden of verboden, kunnen de leden gebruik maken van de tennisbanen.

Niet meer contant betalen

harrie Uncategorized

Bij T.C. Nagele kan er die seizoen niet meer contant betaald worden. Vanaf heden kan er alleen nog maar gepind worden. Oude consumptiekaarten kunnen worden opgemaakt tot 1 juli aanstaande.

Toernooikalender

harrie Uncategorized

De toernooikalender voor dit tennisseizoen ziet er als volgt uit:

ActiviteitSpeeldata
SchoklandbekerDonderdag 21 mei
DSA Dubbeltoernooivan 1 juni tot en met 7 juni
Jeugdtoernooizondag 21 juni
Spar Enkeltoernooivan 22 juni tot en met 28 juni
Glasgarage Mixtoernooivan 24 augustus tot en met 30 augustus
Poldermixtoernooivan 21 september tot 27 september
Memo Herfsttoernooivan 22 oktober tot en met 25 oktober
(V)echtparentoernooizondag 1 november
Wintertoernooizondag 27 december

Vogelkastjes

harrie Uncategorized

De vogelkastjes hangen


In de vorige week gehouden algemene ledenvergadering werd voorgesteld om vogelkastjes op te hangen. Het is de bedoeling om hiermee de strijd tegen de eikenprocessierups aan te gaan. In de vergadering gaf Lia aan dat zij dit wel wilde oppakken. Nou dat heeft ze gedaan, want een paar dagen later had ze samen met Adriaan de nodige kastjes opgehangen. En nu maar hopen dat de eikenprocessierups zich niet meer laat zien.

Banen open

harrie Uncategorized

Hoofd onderhoud van de banen van T.C. Nagele, Ton Spigt, gaf in de jaarvergadering op zijn eigen wijze de stand van zaken met betrekking tot de banen weer. Voor wat betreft de banen kunnen we spreken van een goede winter want er is nauwelijks vorst geweest. Gedurende de wintermaanden is de toplaag een aantal keren licht open geharkt. Ook de vele regenval is goed voor de banen geweest. Kortom, de banen liggen er uitstekend bij.Ton liet in de vergadering dan ook weten dat de banen (baan 1, 2 en 3) vanaf heden bespeelbaar zijn. Wel kan het zijn dat de banen hier en daar wellicht nog iets zacht kunnen zijn. De leden wordt dan ook gevraagd om een beetje voorzichtig met de banen om te gaan. Mochten er tijdens het spelen gaten ontstaan, dan deze graag meteen dicht maken.

Jaarvergadering

harrie Uncategorized

Donderdag 5 maart hield T.C. Nagele haar jaarvergadering. In een goed bezochte vergadering bleek dat T.C. Nagele er goed voor staat. De accommodatie verkeert in uitstekende staat, het ledenaantal blijft op peil, alle functies in zowel het bestuur als in de diverse commissies zijn goed bezet terwijl T.C. Nagele er ook financieel uitstekend voor staat. Als er dan toch nog een minpuntje genoemd kon worden, was het het lagere aantal competitieteams dat dit seizoen aan de competitie deel gaat nemen.
In deze vergadering werd afscheid genomen van bestuursleden Johan van der Slikke (voorzitter) en Irma Snoek (jeugd- en lescommissie). De nieuwe voorzitter van T.C. Nagele wordt Claudia Arts terwijl Rick Bloo in het bestuur plaats gaat nemen als vervanger van Irma. De geanimeerde vergadering werd zoals gebruikelijk afgesloten met het rad van avontuur met als raddraaier Anton Krops.