Heren weten punten te pakken

Eva Doornbos Uncategorized

De heren van de zaterdag mochten vandaag aan de bak. Dat wil zeggen de heren 17+ die 3e klasse spelen en de heren 50+. De laatsten mochten naar Kampen om daar vier dubbelpartijen te spelen, waarvan het duo Johan en Marcel hun wedstrijd wisten te winnen. De andere drie dubbels werden door de tegenstanders gewonnen.

Bij de heren 17+ begon de ochtend voortvarend. Jochem, Kars en Arnoud wisten alle drie hun enkel te winnen. Alleen bleef het daar ook bij, aangezien Ruben zijn partij helaas niet kon winnen en ook de winst van beide dubbels naar de tegenstanders ging. Maar al met al toch drie punten voor Nagele en daarmee een gelijke score.

Eerste Na-To toernooi

Eva Doornbos Uncategorized

De weersverwachting is gunstig, de banen liggen er mooi bij en de boodschappen zijn gedaan. Kortom, alles is klaar voor het eerste Na-To toernooi dat morgenochtend bij ons op de club op het programma staat. Dit vriendschappelijke toernooi is bedoeld om de banden tussen TC Nagele en die van Tennisvereniging de Horst uit Tollebeek aan te halen. Naast dat het gezellig is om met en tegen elkaar te tennissen, is het ook een mooie manier om elkaar wat (beter) te leren kennen. Voor de geïnteresseerden, het toernooi begint morgen rond half 11 en is rond de klok van 1 uur afgelopen. Publiek is welkom (meespelen natuurlijk ook!).

SPAR Dubbel 2023: inschrijven kan nu

Eva Doornbos Uncategorized

Binnenkort staat op 4 juni het Na-To (toss)toernooi op het programma, en daarna beginnen we dan met ons eerste grote clubtoernooi. Want vanaf maandag 12 juni staat het SPAR Dubbeltoernooi op het programma voor de hele week. Op zondag 18 juni worden de finales gespeeld.

Read More

Heren vrijdag liggen op koers

Eva Doornbos Uncategorized

Ook vanavond weten de heren van de vrijdagavond – Harrie, Sander, Paul en Laurent – hun dubbelpartijen allemaal te winnen. Zij mochten het opnemen tegen de heren van LTV Lelystad 3. Van de vier partijen, zijn drie in twee sets gewonnen. In de vierde wedstrijd ging de eerste set naar de tegenstanders, maar in de tweede set wisten de heren zich te herpakken en met 10-4 wisten ze de super tie-break vrij makkelijk naar zich toe te trekken.

Read More

Na-To toernooi

Eva Doornbos Uncategorized

Iedereen mag zich inschrijven voor het Na-To toernooi. Dat kan naast een mailtje te sturen naar toernooi@tcnagele.nl ook door je in te schrijven op de inschrijflijst die in de kantine op het bord hangt.
En voor de goede orde, het Na-To toernooi is een toss-toernooi, waarbij de A’s en de B spelers bij elkaar gezet worden tegenover een andere A en B speler.

Nieuwe lampen

Eva Doornbos Uncategorized

Sinds vandaag beschikken wij over nieuwe lampen voor de verlichting van onze banen in de avonduren. In de vier masten om onze banen heen hangen nu in elke mast 4 Led-lampen. Met deze ledverlichting kunnen wij als vereniging (op termijn) besparen op onze energiekosten.

Read More

Doe je mee?

Eva Doornbos Uncategorized

Met het dorpsfeest achter de rug en de competitie die op z’n einde loopt, wordt het tijd voor het spelen van onze toernooien. De eerste die op de agenda staat is het Na-To toernooi op zondag 4 juni. Dit is een nieuw toernooi, waar naast onze leden ook leden van de tennisvereniging van ons buurdorp Tollebeek zich voor aan kunnen melden.

Gewoon een leuk en vooral gezellig toernooi om er weer even in te komen. Geef bij je aanmelding door of je in de A of de B poule mee wilt spelen. Opgeven kan door een berichtje te sturen naar toernooi@tcnagele.nl. Deelname kost € 2,50 en we beginnen die zondag om half 11. Aanmelden kan tot en met 1 juni

Dames kampioen!

Eva Doornbos Uncategorized

De dames van de zondag zijn vandaag kampioen geworden. Carmen, Celine, Esmee en Merle hebben het deze morgen opgenomen tegen de dames van De Bijvanck. Opnieuw wisten ze alle wedstrijden te winnen, waarmee ze de competitie met 22 punten hebben afgesloten.

Read More

De najaarscompetitie; wie doet er mee?

Eva Doornbos Uncategorized

Met de voorjaarscompetitie nog volop aan de gang, lijkt het nog wat vroeg voor de najaarscompetitie. Toch kunnen geïnteresseerden zich hier alweer voor inschrijven. Net als vorig jaar kent deze competitie vijf speeldagen, die lopen van half september tot half oktober. Wil je meedoen met een team? Stuur dan voor 1 juni een berichtje naar Sabrina.

Read More