Nieuwe tennisleraar

Eva Doornbos Uncategorized

Met de jaarwisseling achter de rug wordt er op dit moment al weer gekeken naar het nieuwe tennisseizoen. Dat betekent ook, als de banen weer open gaan, de lessen weer gaan beginnen. En op dat gebied daar gaat er wat veranderen!

Read More

Samenwerking Tollebeek

Eva Doornbos Uncategorized

Het was in december al via de mail aan iedereen kenbaar gemaakt, maar TC Nagele heeft een samenwerking opgezet met de tennisvereniging van Tollebeek. Voor alle leden die graag ook in de wintermaanden in de buitenlucht willen tennissen is er nu namelijk de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief lid te worden in Tollebeek. Dit is als het ware een half lidmaatschap, waardoor jij als lid van Nagele in de wintermaanden verzekerd bent van buiten tennissen op de Tollebeekse banen.

Read More

Toernooi in Tollebeek

Eva Doornbos Uncategorized

Heb je ook zin om weer eens lekker te tennissen? Dat kan voor al onze leden die ook lid zijn van de tennisvereniging in Tollebeek. Deze leden zijn namelijk op zondag 5 februari van harte welkom om mee te doen aan een toernooi op de banen bij onze buren in Tollebeek.

Read More

Datum jaarvergadering is 8 maart as

Eva Doornbos Uncategorized

Ja, het is zover, de datum voor de jaarvergadering is bekend. Graag verwelkomen wij als bestuur alle leden op onze jaarvergadering die gepland staat op woensdag 8 maart. We vergaderen deze keer bij onze buren in de voetbalkantine, vanaf half 8 verwelkomen we je graag, we beginnen de vergadering om 8 uur.

Read More

Achter de schermen

Eva Doornbos Uncategorized

Ook al zijn momenteel onze banen gesloten, achter de schermen wordt hard gewerkt om ook dit komende seizoen al onze (nieuwe) leden weer op onze banen te verwelkomen.
En gelukkig is het ook komend jaar mogelijk voor de leden om weer tennislessen te volgen op onze eigen banen. Nadere informatie hierover volgt binnenkort!

Banen dicht, seizoen afgelopen.

Eva Doornbos Uncategorized

Vanwege de vorstperiode en de daarmee gepaard gaande opdooi zijn de banen vanaf heden helaas weer gesloten. Met deze vorst is het tennisseizoen 2022 voor onze club definitief klaar, wat inhoudt dat het Wintertoernooi eveneens afgelast wordt.

16 december: Wintertoernooi

Eva Doornbos Uncategorized

Binnenkort staat de laatste activiteit van het jaar op onze tennisagenda en wel het Wintertoernooi. Dit gezellige toernooi is de afsluiter van ons tennisseizoen en is een toss toernooi. Het staat gepland op de vrijdagavond en begint om 19:30 uur. Meedoen kost net als anders € 5,00 p.p. Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar toernooi@tcnagele.nl of naar iemand van de toernooicie.

Read More

Banen weer open!

Eva Doornbos Uncategorized

De banen 1, 2 en 3 zijn de komende dagen open. Enkelen is geen probleem, maar met dubbelen is het oppassen op de buitenkanten.